Toppar och dalar

Denna vecka kan man lugnt säga har varit tokig på flera sätt och fullt upp har det oxå varit.

I måndags avlivades Joe pga av sjukdom vilket har varit jäkligt tungt och det svider i hjärtat. Han hann bara bli 2 år gammal grabben. Han är mer än saknad här hemma.

I lördags tillbringade vi hemma hos pappa där vi stod på taket och tog ner pannor och läkt då det är tak byte på G. Det var tungt men mycket roligt. Det blev även lunch där. Vi satt ute i solskenet helt underbart =) Mina båda systrar var oxå där Malin hade med sambon Niklas och Ullis hade med plast sonen Martin.

I Söndags var jag och Amanda Lundwall i Ånnaboda och tittade på Bruks Nordiska i IPO jisses vad duktiga hundar och förare det finns. Snacka om att man blev imponerad utav vissa ekipage. Tittade även på Sök eller Spår lydnaden det var dessvärre inte ett dugg imponerande. Rent av tråkigt att titta på inga glada eller motiverande hundar. Så vi tog av hemmåt efter bara ett par ekipage.

Idag har det blivit en tur in till Örebro MAttias skulle ha tag på byxor sedan blev det Marieberg en kortis oxå. Sen iväg till skogen för en tur och arbete där.

Här kommer lite kort på Qvittra som är tagna på uppkörningen.









Tanten kan fortfarande dryga 9 år gammal =)
Hon fock mycket beröm av dom som höll i uppkörningen vilket var jätte kul Mattias var nöjd när det var färdigt

Kommentarer
Postat av: amanda

hahaha det omtalade kortet! borde maila jonas och emma det så att dom kan slänga upp den på hemsidan ;)

2011-09-19 @ 21:14:01
URL: http://amandalundwall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0