Ångest ångest ännu mera ångest.... Dags at...

Ångest ångest ännu mera ångest.... Dags att dra täcket över huvudet för idag. God natt


Kloklippning på schemat

img_4135 (MMS)

Kloklippning på schemat


Har en sjukt dyr hund idag =) han är bara ...

Har en sjukt dyr hund idag =) han är bara så jävla underbart kul att jobba med. JIPPIE


Kul det är när man blir väckt av nos pussa...

Kul det är när man blir väckt av nos pussar och tassar i ansiktet kl 05.10 av en pigg malle


En uppdatering

Det har varit lite dåligt med uppdateringar här på sista tiden och det finns en anledning till det. Jag har under en tid inte mått så bra, har varit väldigt trött och har ägnat vaken tid till "jobbet" eller hundarna och ibland har jag inte ens orkat med att träna med Kool. Det är fortfarande långt ifrån bra men nu tar jag mig lite ork och tid till detta inlägg. Jag har inte mått toppen under hela vintern men för några veckor sedan blev det mycket sämre. Vilket resulterade i medicinering och ganska mycket besök på Vc hos kurator och sen har även besöken hos sjukgymnasten ökats lite.
Tycker tom att det är jobbigt att skriva om det här.
Ångesten är jätte jobbig tillochfrån, så svår att det gör fysiskt ont. När detta inträffar är det bara att vika ner sig för dagen, ett piller och sova några timmar så brukar det bli lite bättre.
Men nu är det iaf lite bättre än det har varit vilket är jätte skönt. Har blivit lite träning med Kool nästan varje dag sista tiden. Vi har fokuserat på lydnaden sista tiden och vi har även börjat en tävlingslydnads kurs och han gör framsteg hela tiden. Jag hoppas verligen på tävlings start under sen våren/sommaren. Vi har även anmält till en helg kurs i sök, samt självklart specialsöks kursen har vi med. Så det är lite inplanerat iaf vilket är jätte kul. Får se det kanske blir ytterligare något mer.
Igår las det första spåret för säsongen. Vart ett lite längre på ett gärde ca 150 m långt sedan ett kortare på ca 75-100 m som gick lite mer i skogen. Det första på gärdet gick mycket bra, det blåste lite men han pendlade fint från sida till sida för att hålla spåret ordentligt, han klev ur en gång men kom snabbt tebax. Låg föda ca vart 5-8 steg som låg lite dolt under gräset inga problem att hitta dom inte ;) . Andra spåret gick så där, telefon ringde efter typ 10 m från ett nummer jag inte kände igen så det var bara att svara och det är inte världens lättaste att kontrollera en hund i spåret med ena handen och hålla i tfn med den andra, så det vart lite skakigt och konstigt men till slutet kom vi.
Idag hade jag oxå tänkt spåra men det blåste för mycket. Fick bli uppletande i skogen istället vilket gick så jäkla bra. Kool har en mycket bra näsa för uppletande. Gjorde 4 gångar med 2 föremål i varje ett i början och ett längst ut. Full rulle ut för att ta in föremålet längst bort sedan full rulle tebax in, massa beröm, och ut igen för att nita så fort han fick nys på det som låg närmast, hitta det och full rulle in. Mycket duktig vovve och stolt matte då det var länge sedan vi tränade uppletande. Jätte kul
Självklart har det även blivit lydnad bägge dagarna, lite signal kontroll på stå, sitt och ligg i rörelse. Ibland sitter det som ett smäck och ibland slutar öronen att fungera =) men lägsta nivån blir iaf högre och högre.
Ooops vart ett ganska långt inlägg. Nu blir det allr dags att göra sig i ordning för jobbet. Får bli lite kort oxå dom senaste jag har. Tagna när sista snön låg.
Vackra Qvittra snart  10 år gammal och fortfarande är det krut i damen
Lite fel fokus men den vart ganska bra ändå tycker jag
Söt??? Jag??? Neeee =)
Det är inte lätt att fånga två mallinuter i rörelse i skogen

Bra skit man fått från farbror Dr när man ...

Bra skit man fått från farbror Dr när man blir utslagen i drygt 4 timmar :D


RSS 2.0